Динамична уметност од песок 3Д песок за сликање уметност креативна дневна соба декорација, 360 ° ротирање, тркалезно стакло занаети кои се релаксираат декор за работ
  • Неодамнешно

Динамична уметност од песок 3Д песок за сликање уметност креативна дневна соба декорација, 360 ° ротирање, тркалезно стакло занаети кои се

DEN 5903.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ние нудиме различни големини Се препорачува да ги потврдите поставувањето и големината на просторот пред да купите, а потоа да изберете. Направено од висококвалитетен природен увезен песок, фино текстура, густа долготрајна боја, чист слој. Без олово стакло со висока транспарентност како чиста кристал, како што падот на водата ви овозможува целосно да уживате во убавината на Quicksand. Преферирана цврста рамка од дрво, безбедност и подобро чувство на рака, стабилно и тешко, по повторено полирање, мазно до допир, безбеден и еколошки, многу погоден за дневна декорација на домови. Динамичката слика на песок може да биде ротирана паралелно 360 °, секој пат кога ќе ја свртите, песокот почнува да се движи и полека формира пустини, океани, планини. Beе бидете среќни да уживате во паѓачкиот песок и различните сцени со пејзаж, што ќе ве натера да се чувствувате многу опуштено и мирно. Гледајќи го обоениот песок полека паѓа, менувајќи различни сцени, опуштете ги очите, ќе станете мирни и опуштени. Сликањето на брза храна има големи придобивки за култивирање на уметничко ценење и имагинација, а процесот на благодарност ќе биде инспириран. Може да се користи широко во декорацијата на хотели, ресторани, барови, сали за танцување, канцеларии и дневни соби. Исто така, тој е добар производ за фестивали, родендени, родендени, прослави, свадби, домаќинство, патеки за патувања и подароци. Ние нудиме различни големини. Се препорачува да ги потврдите поставувањето и големината на просторот пред да купите, а потоа да изберете. Направено од висококвалитетен природен увезен песок, фино текстура, густа долготрајна боја, чист слој. Без олово стакло со висока транспарентност како чиста кристал, како што падот на водата ви овозможува целосно да уживате во убавината на Quicksand. Преферирана цврста рамка од дрво, безбедност и подобро чувство на рака, стабилно и тешко, по повторено полирање, мазно до допир, безбеден и еколошки, многу погоден за дневна декорација на домови. Динамичката слика на песок може да биде ротирана паралелно 360 °, секој пат кога ќе ја свртите, песокот почнува да се движи и полека формира пустини, океани, планини. Beе бидете среќни да уживате во паѓачкиот песок и различните сцени со пејзаж, што ќе ве натера да се чувствувате многу опуштено и мирно. Гледајќи го обоениот песок полека паѓа, менувајќи различни сцени, опуштете ги очите, ќе станете мирни и опуштени. Сликањето на брза храна има големи придобивки за култивирање на уметничко ценење и имагинација, а процесот на благодарност ќе биде инспириран.

1. Name:
Quicksand Landscape.
2. Size:
16 inches.
3. Shape:
round.
4.Color:
Multi-Color Optional
5.Style:
Modern Minimalist
Product List:
1 x Quicksand Landscape:
Quicksand painting maintenance and air conditioning:
1. With the change of temperature and air pressure, it is sometimes necessary to adjust the air and water in the quicksand painting.:
A. Under normal circumstances, only adjust the air, do not add water, do not pump water when adjusting the air.:
B. If there is too much air and the quicksand falls too slowly, take out a little air.:
C. If the air volume is not enough and the quicksand falls too fast, add a little air.:
2. There is a small round hole on the frame to adjust the air, and a syringe can be inserted.:
3. If you need to pump, first remove the sand, then move the air into the small round hole, and then insert the syringe to pump. Note that the sand painting should be laid flat. :