ДОИТОЛ Воден Клуч 10 парчиња Радијаторски Клучеви Радијатор Од Легура На Цинк Клуч Радијатор Дупка За Крварење Клуч За Воздушен Водовод Клуч Лесно Држење Лесен Заф?
  • Неодамнешно

ДОИТОЛ Воден Клуч 10 парчиња Радијаторски Клучеви Радијатор Од Легура На Цинк Клуч Радијатор Дупка За Крварење Клуч За Воздушен Водовод

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : ќе добиете 10 парчиња продолжени копчиња на радијаторот со квадратна дупка, доволна количина за да ја задоволите вашата дневна побарувачка ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : нашите радијаторски клучеви се изработени од легура на цинк, не се лесни за свиткување, добра компатибилност, издржливи, можат да послужат некое време. ДЕТАЛИ ЗА ГОЛЕМИНАТА : продолжениот клуч на радијаторот има 5 x 5mm/0,2 x 0,2 инчи квадратна дупка и има димензии 24 x 27mm/0,98 x 1,06 инчи во вкупна големина. Ве молиме проверете ја големината на бравата на радијаторот пред да нарачате. ПРЕНОСЛИВ : секој клуч за заклучување на радијаторот има 2 претходно дупчат дупка за практично носење и складирање, не е лесно да се изгубите. ШИРОКА ПРИМЕНА : нашите копчиња за радијатор главно се користат на славини и радијатори и можат да се користат како клучеви за различни видови вентили.