IMHTD 150a Ресетирај Осигурувач 20-150AMP Вграден Прекинувач Ресетирање Држач За Осигурувачи За Автомобил Аудио Морски Брод Инвертер Замени Осигурувачи 12v-24V Dc Прекинувач ?
  • Неодамнешно

IMHTD 150a Ресетирај Осигурувач 20-150AMP Вграден Прекинувач Ресетирање Држач За Осигурувачи За Автомобил Аудио Морски Брод

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Засилувач : 1а-150А, Напон : 12В-24В ДЦ ●Функција : Спречете прекумерна струја, заштитете го електричниот апарат. Два режима, Тековно исклучување на преоптоварување и рачно исклучување, откако ќе се поправи колото, прекинувачот СЕ ВКЛУЧУВА и држачот на осигурувачот може повторно да се користи. Исто така, може да се користи како прекинувач за убивање/прекинувач. Примена : Обично се користи во сончевиот систем, полнења на батерии, инвертер, аудио видео систем За Автомобили, брод, морски, употреба на велосипеди, R и ЕДНОНАСОЧЕН систем за засилување на звукот. ●Забелешка : колку е повисока температурата на која се наоѓа прекинувачот, толку е полесно да се сопне. Се препорачува да изберете 1,25-2 пати поголема од номиналната струја. Quaranty : Ништо ве молиме контактирајте не однапред, ние сме тука реши го за вас. Замена или целосна наплата за вас доколку не сте задоволни со предметот. Спецификација : 1. Димензија : 98мм (Л) х 43мм (Ш) х 35мм (Ч) 2. Засилувач : 0А-150А, Напон : 12-24В ДЦ 3. Материјал : Пластика и Метал 4. Нето тежина : 84гр 5. Два режима : Карактеристики За Вклучување/Исклучување : ● Лесен за употреба И издржлив, Користете го наместо држач за вграден осигурувач, монтирање на Панел Или Заштитен Ѕид, Ги Запира Пренапоните на Струја Од Оштетување На Вашите Засилувачи, Гумени Чизми За заштита на водата, го Заменува Осигурувачот Во СТИЛОТ НА АГУ, Заштедете Ги Парите за Замена На Осигурувачи, Го Штити Вашиот Мотор За Тролање Од Електрично Оштетување, Единственото Ресетирање На Копчето За Притискање може да Се користи И Како Апликација За Прекинувач За Убивање : Погоден за автомобилски аудио/видео систем, Брод, камиони, Автобуси, Р.