Декорации за Ноќта на вештерките на кохеали мини играчки мини играчки змии очи 100 парчиња околу стакло очното јаболко стакло очното јаболки лажни очи за правење ку?
  • Неодамнешно

Декорации за Ноќта на вештерките на кохеали мини играчки мини играчки змии очи 100 парчиња околу стакло очното јаболко стакло очното

DEN 312.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработката е во ред, стаклени очила, добри детали и има светла појава и удобен за допирање Едноставно за употреба, едноставно лепете го на површината, ќе имате пар очи, смешно е да се занаети за занаетчиски кукли за деца. Овие лажни очи се совршени за создавање забавни дизајни на кукли, кукли, играчка, статуа на глина и многу повеќе. Широк спектар на употреба. Совршено за правење кукли, занаети со хартија, проекти за полимерна глина или за зграда на скулптури со кукли, итн. Getе добиете доволно количество стаклени очила, доволно количина за да ги задоволите вашите занаетчиски потреби. Опис Овие лажни очното јаболко се погодни за правење и поставки за занаети за DIY, тие можат да се применат за повеќето проекти за правење занает, како што е правење кукли. Овие лажни декори на очното јаболко ќе имаат мала личност на какви било производи за суштество или карактер што можете да ги создадете.