Coheali деца занаети орагами хартија деца оригами оригами хартија плоштад оригами starвездени хартиени списанија хартија оригами за деца чаршафи: 100 парчиња двострани ?
  • Неодамнешно

Coheali деца занаети орагами хартија деца оригами оригами хартија плоштад оригами starвездени хартиени списанија хартија оригами за деца

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Детски комплет за оригами- Овој производ може да се даде како одличен подарок за вашите пријатели и семејства Тие ќе бидат многу среќни. Листови за проекти за оригами- Обука за манипулативна способност на децата. Одлично за родител- интеракција со деца. Beе бидете многу среќни. Училишна занаетчиска хартија- Лесна за употреба за сечење и лепење. Весникот е исто така одличен занает за белешка, декопаж или правење други занаети. Деца кои тренираат хартија од оригами- стандарден плоштад, лесен за преклопување и сечење, што е практично и погодно за употреба. Кранска хартија рачно изработена- изработена од материјал од добар степен, издржлив и долготраен за употреба. Може да бидете безбедни за да го користите. Список на пакети 100 x DIY Карактеристики на хартијата Оригами - Направени од материјал од добар степен, издржлив и долготраен за употреба. Може да бидете безбедни за да го користите. - Овој производ може да се даде како одличен подарок за вашите пријатели и семејства. Тие ќе бидат многу среќни. - Хартијата Оригами е многу погодна за децата да се направи рачно, предавачка игра, правење на подароци за забава или DIY, декорација на домови, итн.