Borsgye 50pcs PU кожни ознаки рачно изработени врежани ознаки за кожени кожни шии на етикети за украсување капчиња за плетење етикети DIY фармерки чевли капачиња за капачи?
  • Неодамнешно

Borsgye 50pcs PU кожни ознаки рачно изработени врежани ознаки за кожени кожни шии на етикети за украсување капчиња за плетење етикети DIY фармерки

DEN 119.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од полиуретанска кожна кожа, издржлива и мека, совршена за лесно обележување на облеката Рачно изработените ознаки се одлични за шиење крпеница, торба, паричник, чанта, крпа за кукли итн. Широко користејќи ги Божиќните подароци, подароците за празници, накитот, плетењето, проектите за шиење, картичките и другите занаети. Findе најдете многу дополнителна употреба на кожни ознаки со користење на вашата имагинација. Забележете дека не препорачуваме да ги миете облеките, каде што се прикачени кожни етикети, на повисока температура. Спецификации : Материјал : Полиуретан Фаукс Големина на кожа : Како што сликата покажа количина : 50 парчиња пакет вклучува : 50 парчиња рачно изработени ознаки за облека топли совети : 1. Ве молиме, дозволете 1-2 инчи разлики заради рачно мерење. Бојата може да биде малку различна од вистинската боја на предметот заради разликата помеѓу различните монитори.