Sewiroro двострана лента за миење садови 6 ролни ткаенина за фузирање на лента со двојна лепило од железо на лента за ливче за скриптирање на лента за резерви со двојна ?
  • Неодамнешно

Sewiroro двострана лента за миење садови 6 ролни ткаенина за фузирање на лента со двојна лепило од железо на лента за ливче за

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Двојна еднострана лента со големина на асортиман на асортиман на уметност за снопови за струја Овие ленти со лепило со двојни страни се и можат да се користат долго време. 7,5 метри за секоја ролна, за да можете да ја намалите должината по волја, висока практичност, што може да ги задоволи вашите различни потреби. Двојните лепила за лепила се задолжителни алатки за занаетчии, за уметност, за занаети, за фотографија, за сноп-книги и многу повеќе. Покрај тоа, ние исто така ќе ви обезбедиме добра услуга за клиенти, доколку имате какви било прашања, ние ќе ви одговориме на време. Тоа е една од најдобрите избори за вас. Двојна еднострана лента со големина на асортиман на асортиман на уметност за снопови за струја. Овие ленти со лепило со двојни страни се и можат да се користат долго време. 7,5 метри за секоја ролна, за да можете да ја намалите должината по волја, висока практичност, што може да ги задоволи вашите различни потреби. Двојните лепила за лепила се задолжителни алатки за занаетчии, за уметност, за занаети, за фотографија, за сноп-книги и многу повеќе.