Ymaiss 90 сетови на завртки во Чикаго 3 големина 1/4,3/8,1/2in BookBinding Screwing Screw Chicago копче Пост за завртки за завртки за завртки за кожни фото албуми за завртки за нокти, филип гл?
  • Неодамнешно

Ymaiss 90 сетови на завртки во Чикаго 3 големина 1/4,3/8,1/2in BookBinding Screwing Screw Chicago копче Пост за завртки за завртки за завртки за

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Завртки од Чикаго : 3 големини, 30 -тина за секоја големина, 90 комплети врзувачки завртки со главата на Филип во една кутија Завртки за завртки со 3 различни големини : Дијаметарот на пост е 3/16 инчи/ 5мм, 3 вид должина на објавување се 1/4 инчи/ 6 мм, 3/8 инчи/ 10 мм. Овие натписи за врзување на книги се изработени од висококвалитетен јаглероден челик, никел обложен во бронза, тврда, цврста и издржлива, со бронзена позлатена на површината, не е лесен за добивање на 'рѓа и ерозија. Навојната објава ви овозможува лесно да се нанесете со стандарден шрафцигер. Лесно да се врзувате и отстраните, може да се користи постојано, добра затегнатост. Широка апликација : Особено костум за декорација на ракотворби за кожа, книги за книги, документ, бележник, фотографија, книга, врзување на албуми, поправка на ремени, занаети за DIY, итн. Дијаметар на пост : 3/6in/5mm.

Color:
Bronze