Викаски бебе кукла bjd кукли bjd кукли bjd кукли кукли перика DIY кукли додатоци со висока температура виткана синтетичка перика за влакна за DIY кукли перики за правење к?
  • Неодамнешно

Викаски бебе кукла bjd кукли bjd кукли bjd кукли кукли перика DIY кукли додатоци со висока температура виткана синтетичка перика

DEN 324.16

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Перики за коса за кукли : Дизајн на коса со кукли со еластичен опсег, лесен за кукли да се носат и тешко да се испаднат Перики за коса за кукли : Лесно и брзо за да се носат кукли и тешко да се испаднат, дизајнот на кадрава коса е полн со мода. Перики за коса за кукли : ќе изгледаат одлично на вашите сакани кукли, како кадрава коса перика за перика за прекрасни кукли. Перики за коса за кукли : Кожата на главата е толку живописна и екстремно животна, што покажува третман, совршен и нежен. Перики за коса за кукли : Направено од свила со висока температура, не е лесна, издржлива за долго време. Опис 10pcs Декоративни перики за коса за коса перики за коса, кои се одлични за коса за коса- Големина : Околу 15.- Боја : мешана боја.- Материјал : свила со висока температура. Пакет, вклучувајќи перики од 10 х кукли.