Сушени цвеќиња за смола, 135 парчиња вистински притиснати цвеќиња суви лисја Масовно природен комплет за декор за нокти DIY накит занаети за занаети со свеќи со 2 кала?
  • Неодамнешно

Сушени цвеќиња за смола, 135 парчиња вистински притиснати цвеќиња суви лисја Масовно природен комплет за декор за нокти DIY

DEN 1160.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Добро дизајниран сет】 : Нашиот пакет содржи 72 парчиња вистински сушени цветни лисја, 60 парчиња налепници на пеперутки, две калапи и пар пинцети Доволно количини и стилови ќе ги задоволат вашите различни потреби за декорација и ќе ви обезбедат одлични материјали за правење исклучителни занаети. Дојдете и уживајте во времето на DIY со семејството и пријателите и подобрете ја вашата врска едни со други. 【Природна текстура】 : Сушените цвеќиња притиснати од професионални машини имаат различни форми, извлечени од вистински цвеќиња и лисја во специфични сезони, притиснати со исклучително изработка, а формите се живописни и елегантни. Тоа е вашиот идеален избор за декорација и ви дава вистинско природно искуство. 【Шарени налепници на пеперутка】 : Налепниците на пеперутка што внимателно ги подготвуваме се изработени од ПВЦ материјал, без мирис, издржлив, не е лесен за избледување, лесен за залепување и додавање на повеќе персонализирани украси во вашите дела. Сите видови на вистински врежани лисја се спакувани во транспарентен вакуум за да се заштитат цвеќињата за време на транспортот; Забележете дека формата и бојата на цвеќињата и лисјата може да бидат различни од сликите затоа што тие се природни. 【Multi-Scene Use】 : Natural pressed dried flower leaves can be widely used in nail art, DIY resin projects, jewelry making, murals, photo albums, postcards, note cards, stationery, wedding invitations, envelopes, stained glass, bookmarks, candles , правење сапун, украси за маса, мебел и столарија. 【Целосно допрете ја вашата фантазија】 : Имагинацијата на луѓето е бесконечна, исто како и огромното ryвездено небо. Нашите разнобојни природни притисни суви цвеќиња и налепници ви овозможуваат бесконечни начини на DIY. Користете ја вашата имагинација за да ги мешате или да ги совпаѓате во различни комбинации и можете да создадете дела што припаѓаат на вашето starвездено небо на Тијана; Дојдете со вашата loveубов, децата, семејството и пријателите уживаат многу забавно занаетчиско време заедно. 【Добро дизајниран сет】 : Нашиот пакет содржи 72 парчиња вистински сушени цветни лисја, 60 парчиња налепници на пеперутки, две калапи и пар пинцети. Доволно количини и стилови ќе ги задоволат вашите различни потреби за декорација и ќе ви обезбедат одлични материјали за правење исклучителни занаети. Дојдете и уживајте во времето на DIY со семејството и пријателите и подобрете ја вашата врска едни со други. 【Природна текстура】 : Сушените цвеќиња притиснати од професионални машини имаат различни форми, извлечени од вистински цвеќиња и лисја во специфични сезони, притиснати со исклучително изработка, а формите се живописни и елегантни. Тоа е вашиот идеален избор за декорација и ви дава вистинско природно искуство. 【Шарени налепници на пеперутка】 : Налепниците на пеперутка што внимателно ги подготвуваме се изработени од ПВЦ материјал, без мирис, издржлив, не е лесен за избледување, лесен за залепување и додавање на повеќе персонализирани украси во вашите дела.