Запостави детска алатка 80 парчиња цветни хартиени хартиени ленти занаетчиски 3Д цвеќиња DIY занаети хартија цвеќиња комплет за сноп -книги за занаетчиски алатки за ?
  • Неодамнешно

Запостави детска алатка 80 парчиња цветни хартиени хартиени ленти занаетчиски 3Д цвеќиња DIY занаети хартија цвеќиња комплет за сноп

DEN 560.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

-Користете нов процес на сечење, изработен од висококвалитетни материјали -Се можете да ја користите за да соберете хартија за трескање и да ја превртите во посакуваната форма. -Не можете да ги направите вашите ракотворби поживописни. -Ситлива за уметност, картички, пакување, декорација, итн. Можете да украсите училници, продавници, свадби, забави и празници. -Во може да се фиксираат на таванот, wallsидовите, светлата за поплави, прозорците, итн. Опис Овие цвеќиња од хартија имаат 8 форми на ливчиња и шарени бои, погодни за уметност, картички, пакување, декорација, итн. Можете да украсите училници, продавници, свадби, забави и празници. Оваа ставка може да се поправи на таванот, wallидот, светлината на поплавите, прозорецот, итн. тоа да се собере хартија за треперење и да се преврти во посакуваната форма.-можете да ги направите вашите ракотворби поживописни.