Тофику 100 парчиња/2 комплети хартија за оригами за деца обоена хартија за деца двострана хартија од оригами мала хартија од оригами традиционална хартија од оригам?
  • Неодамнешно

Тофику 100 парчиња/2 комплети хартија за оригами за деца обоена хартија за деца двострана хартија од оригами мала хартија од

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Хартија Оригами : Пермана за преклопување хартија рачно изработена хартија за треперлива хартија за белешки за занаетчиски оригами Свадба Оригами хартија : Може да биде за правење картичка, мени, меморандум, занает, реклама,. Хартија Оригами Двоен страничен : Направено од хартија, оваа креативна шема хартија може да биде за животни за преклопување хартија. Оригами : Користете го за да создадете рачно изработени мали статии според вашата идеја. Преклопување на хартија за оригами : Може да ја возбуди iosубопитноста на децата и да промовира имагинација, вежбајќи ја можноста за употреба на раце и мозок. Хартија Оригами : Пермана за преклопување хартија рачно изработена хартија за треперлива хартија за белешки за занаетчиски оригами. Свадба Оригами хартија : Може да биде за правење картичка, мени, меморандум, занает, реклама,. Хартија Оригами Двоен страничен : Направено од хартија, оваа креативна шема хартија може да биде за животни за преклопување хартија. Оригами : Користете го за да создадете рачно изработени мали статии според вашата идеја. Преклопување на хартија за оригами : Може да ја возбуди iosубопитноста на децата и да промовира имагинација, вежбајќи ја можноста за употреба на раце и мозок. Пакетот вклучува 100 x Карактеристики на хартија од оригами -Големина : 15x15cm хартија за боење за деца. -Материјална : хартија за сјајно преклопување хартија.