1pc Восок заптивка за печат на главата Гроздобер занаетчиски печат за печат за картички за картички за свадба покани за свадба H2E4 пакување за подароци
  • Неодамнешно

1pc Восок заптивка за печат на главата Гроздобер занаетчиски печат за печат за картички за картички за свадба покани за свадба

DEN 110.08

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дијаметар на главата на големината : околу 25 мм/0,98 инчи Широко користени : Запечатените марки се погодни за украсување и украсување на коверти, покани, вреќи за вино, шишиња со парфеми, шишиња со вино, белешки, пакети, честитки за подароци, итн. Совршен подарок за покана за пријатели или семејство. Материјал : месинг. Лесен за употреба : Лесно за замена и инсталирање, само нежно ротирајте ја главата од месинг, а потоа слободно променете различни обрасци за да направите разни заптивки. Додадете неколку убави сушени цвеќиња кои ќе бидат многу уникатни и литературни вкус. ? Дијаметар на главата на големината : околу 25 мм/0,98 инчи. Широко користени : Запечатените марки се погодни за украсување и украсување на коверти, покани, вреќи за вино, шишиња со парфеми, шишиња со вино, белешки, пакети, честитки за подароци, итн. Совршен подарок за покана за пријатели или семејство. Материјал : месинг. Лесен за употреба : Лесно за замена и инсталирање, само нежно ротирајте ја главата од месинг, а потоа слободно променете различни обрасци за да направите разни заптивки. Додадете неколку убави сушени цвеќиња кои ќе бидат многу уникатни и литературни вкус. ? Спецификација : Име : месинг восок заптивка Боја на главата : Како слика приказ Материјал : Дијаметар на главата на главата на месинг : Околу 25 mm/0.98inches Пакет Вклучува : 1x глава за печатење Како да направите ваш печат со восок за запечатување? 1 за да се отстрани восокот. Користете лажица за да растворите восок. Истурете растворен восок каде што е потребно. okeиркајте со стопен восок и оставете да се излади неколку минути.

Name:
Brass wax seal head
Color:
as picture show
Material:
Brass
Size head diameter:
about 25 mm/0.98inches
Package includes:
1x print head:
How to make your own stamp with sealing wax?:
1 to remove wax.:
2. Use a spoon to dissolve wax.:
3. Pour dissolved wax where needed.:
4. Poke with melted wax and let cool for a few minutes.:
Notice:
Due to different monitors and light effects, actual color item may be slightly different from color shown on photo. Thanks:
Please allow 1~2cm measurement deviation due to manual measurement.:
1.Wax seal:
seal was originally only a method sealing confidential communication nobles. There are more and more patterns on wax head, giving more meaning. Crafted with care, these stencils add a nostalgic world-like charm to your letter, making uniquely yours even without a name.
2.Sealing die head:
head thickness
3.Sealed print head material:
Brass print head is Clear patterns, smooth and shiny, not easy to wear, can be used for a very long time.
4 personal handicrafts, manual accounts, artistic dried flower gift packaging, etc.:
5.Wide usage:
stamps are suitable for decoration envelopes, invitations, wine packaging, perfume bottles, wine bottles, scrapbooking, packages, gift packaging, New Year's cards, crafts, etc.