Muziwig за 18 Американска кукла, кафеава кадрава топлина отпорен на куклена коса за 18 во перика за кукли, перика на американска кукла, кукли за коса за кукли од 18 инчи, пе?
  • Неодамнешно

Muziwig за 18 Американска кукла, кафеава кадрава топлина отпорен на куклена коса за 18 во перика за кукли, перика на американска

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Забелешка - Пакетот вклучува само перика, кукли и други додатоци што не се вклучени! Големина-Се вклопува за 18 инчи американски кукли и други кукли со сличен обем на главата на главата е околу 25-26 см/9. Материјал- Кореја, отпорни на топлина, безбедност и заштита на животната средина. може да носи 183 степени, можете да ја рестартирате оваа перика со себе со фен, зацрвнувачи или навивачи. Забавувајте се - добро за правење и поправка на DIY -DIY - ќе изгледа одлично на вашите сакани кукли. Најдобар подарок - Совршен подарок за девојчињата да уживаат во прилагодување на куклите, можете да ја промените нејзината шминка и облекување. Забелешка - Пакетот вклучува само перика, кукли и други додатоци што не се вклучени!. Големина-Се вклопува за 18 инчи американски кукли и други кукли со сличен обем на главата на главата е околу 25-26 см/9. Материјал- Кореја, отпорни на топлина, безбедност и заштита на животната средина.