СВЕТСКИ 12 парчиња ленти за мијалник за миење садови, разновидни ленти, дизајни за маскирање во боја, широко леплива лента за ленти, DIY за пишани уметности за подароц?
  • Неодамнешно

СВЕТСКИ 12 парчиња ленти за мијалник за миење садови, разновидни ленти, дизајни за маскирање во боја, широко леплива лента за ленти,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Занаетчиска лента : Прилично присутен сет : Добар подарок за домаќините на трендовски тинејџери и деца Тоа е одлична забава кај различни возрасни групи. Занаетчиско лепило за лепило : Едноставно за употреба - лесен за солзи без да остави зад себе лепак и може лесно да се искине без помош на алатки. Ако погрешно плочки, само повлечете се и залепете повторно, нема да остави никаков лепак! Можете дури и да напишете на лентите. Сет за ленти за миење : Лесно за солзи без да остави зад себе лепак и лесно може да се искине без помош на алатки. Лента за маскирање : Едноставно за употреба : Лесен за солзи без да остави зад себе лепак и може лесно да се искине без помош на алатки. Ако погрешно плочки, само повлечете се и залепете повторно, нема да остави никаков лепак! Можете дури и да напишете на лентите. Лента за белешки : Дизајн : Едноставен дизајн за да ви даде креативност. Вашите пријатели ќе бидат воодушевени од подароците и украсите што ќе ги направите со оваа лента. Занаетчиска лента : Прилично присутен сет : Добар подарок за домаќините на трендовски тинејџери и деца. Тоа е одлична забава кај различни возрасни групи. Занаетчиско лепило за лепило : Едноставно за употреба - лесен за солзи без да остави зад себе лепак и може лесно да се искине без помош на алатки. Ако погрешно плочки, само повлечете се и залепете повторно, нема да остави никаков лепак! Можете дури и да напишете на лентите. Сет за ленти за миење : Лесно за солзи без да остави зад себе лепак и лесно може да се искине без помош на алатки. Лента за маскирање : Едноставно за употреба : Лесен за солзи без да остави зад себе лепак и може лесно да се искине без помош на алатки. Ако погрешно плочки, само повлечете се и залепете повторно, нема да остави никаков лепак! Можете дури и да напишете на лентите.