Wakauto гроздобер декор гроздобер декор гроздобер хартија за занаети за занаетчиство: 3 парчиња цвеќиња хартија за списанија, страници за списанија за записи, правејќ?
  • Неодамнешно

Wakauto гроздобер декор гроздобер декор гроздобер хартија за занаети за занаетчиство: 3 парчиња цвеќиња хартија за списанија, страници за

DEN 159.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погоден за рачен DIY, како што се главникот, хартија за пораки, хартија за поддршка и правење разгледници Овие DIY хартија не се премногу густи, не премногу тенки, лесни за пишување и преклопување. Содржи многу трудови за белешки, доволно за да ги задоволите вашите потреби. Користете ги овие трудови за гроздобер во позадина за да направите некои подароци за вашите пријатели. Совршено за правење картички за одмор, украсување, DIY оригами, пакување и завиткување на подароци. Опис Овие документи за позадина на DIY, изработени од високо квалитетни материјали и добра технологија за печатење, убава и не е лесна за бледнее. Овие прекрасни трудови имаат широк спектар на намени и можат да се користат за правење картички, пакет за подароци, декорација на книги, итн. Карактеристики- Боја : Разновиден материјал- Материјал : хартија- големина : околу 10.