Алатка за Quilling Sewacc ar multitool тркалање хартија хартија занаетчиска занаетчиска занаетчиска хартија волумен на хартија виткање пенкало Електрична хартија за хартија ?
  • Неодамнешно

Алатка за Quilling Sewacc ar multitool тркалање хартија хартија занаетчиска занаетчиска занаетчиска хартија волумен на хартија

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Алатка за хартија оригами- Целосно напојување на батеријата, не е потребно дополнително поврзување со напојување Лесна за преносно носење. Електрична алатка за склопување-изворен материјал, совршено погоден за и ластичка употреба. Ленти за хартија- правејќи хартија за три квили. Quilling Slotted Supplies-Изворен материјал, совршено погоден за трајна и ластичка употреба. Quilling Slotted Tool- пенкало Nib усвојува еластичен материјал од не'рѓосувачки челик, силна цврстина, не е лесна за да предизвика деформација. Пакетот вклучува карактеристики на пенкало за пенкало од 1 x хартија - Големина : 11 x 2,5 x 2cm Quilling Slotted Tool. - Топол совет : Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, осветленост на мониторот, рачно мерење и сл., Може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка - ВНИМАНИЕ : Нема вклучена батерија. - Материјал : Пенкало за виткање на јачина на звук на хартија ABS. - Боја : небо-сино виткање пенкало DIY.