Додатоци за книги Doitool 50 сетови Чикаго завртка за вкрстена глава за врзување завртки за врзување на книги за врзување на книги за врзување на ноктите, чикаго завртк?
  • Неодамнешно

Додатоци за книги Doitool 50 сетови Чикаго завртка за вкрстена глава за врзување завртки за врзување на книги за врзување на книги за врзување

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Прекрасен изглед и здрав, издржлив материјал Лесно за инсталирање и носење, мала големина и преносни. Професионален и практичен дизајн со убав изглед, лесен за носење и употреба. Погодно за сите видови кожни занаети, како што се појас, чанта, чевли, облека, можете да ја користите онолку долго колку што сакате. Добар квалитет, тврд, здрав и издржлив, со позлатени на површината, не е лесен за добивање на 'рѓа и ерозија, обезбедувајќи долг животен век. Поставата за завртки е погоден за држење и украсување документ, книга, белешка за книги, фото албум, итн. Опис Направен од квалитетен материјал од јаглероден челик, издржлив, здрав и отпорен на 'рѓа, лесен за врзување, инсталирање и отстранување, може да се користи постојано, добра затегнатост. Деликат и има добар ефект на декорација, особено костум за кожни ракотворби за декорација, книги за книги, документ, книга, албум, занаети за DIY итн.