Nuobesty 2pcs 2 дупки хартија Панч метална рачка хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за занаетчиски албум за занаетчиски ?
  • Неодамнешно

Nuobesty 2pcs 2 дупки хартија Панч метална рачка хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за занаетчиски

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погоден и лесен за употреба : Ергономски дизајн, лесен за земање и држење, мазна површина, не грижете се за гребење Овој удар на дупка може да се користи на текстил, како и хартија, и е идеален за студии за уметност и дизајн, како и за општа употреба на домови и канцеларии. Прилагодлив и калибриран водич за хартија за точно и сообразно позиционирање на дупките. Заклучи го прекинувачот за заклучување за лесно складирање. 2 дупки хартија за хартија метална рачка хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за хартија за занаетчиски занаетчиски картички за втиснување машина. Опис Овој удар од 2 дупки е изработен од метален сад за да се соберат прободените точки на хартија. Овој удар од 2 дупки може да се користи на текстил, како и хартија, и е идеален за студии за уметност и дизајн, како и за општа употреба на домови и канцеларии.