Стаклен кружен секач, алатка за стакло за сечење, 40см максимум. Дијаметар за прилагодување на дијаметар за прилагодување на типот на типот на кругот, алатката за се?
  • Неодамнешно

Стаклен кружен секач, алатка за стакло за сечење, 40см максимум. Дијаметар за прилагодување на дијаметар за прилагодување на типот на типот

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висок квалитет : Направено од висококвалитетен гумен и алуминиумски материјал со позлатен, еколошки, издржлив и здрав за употреба Шест тркалезен нож со нож со нож со дијаметар од 5,5 см. Макс круг Дија : Прибл. Карактеристики и нагласувања : Овој секач за стакло од кругот има стил на компаси со рачката на копчето, рачката е изработена од полиран метал од златен тон, со јасен скала и прилагодлив дијаметар на стакло, што е многу лесно да се биде алатка за сечење GLSS. Специјална специјална специјална специјална. Специјална специјална. Дизајн на прицврстени клипови на главата : Овој кружен секач е стабилен, не-лизгачки, анти-девијација, еднократно сечење со прецизно притискана гума за пијалаци и трајно за долгогодишна употреба. Белешка : Стаклениот бунгалов треба да се постави на подот (табела) Наречена со хартија (мека крпа). Не ставајте тврди предмети под стаклото. Висок квалитет : Изработено од висококвалитетен гума и алуминиумски материјал со позлатен бакар, еколошки, трајни и цврсти за употреба. Шест тркалезен нож со нож со нож со нож со нож со нож со дијаметар 5. Макс круг Дија : приближно 40см / 15,7 ". Карактеристики и нагласувања : Овој секач за стакло од кругот има стил на компаси со рачката на копчето, рачката е изработена од полиран метал од златен тон, со јасен скала и прилагодлив дијаметар на стакло, што е многу лесно да се биде алатка за сечење GLSS. Специјални клипови за глава Прицврстена дизајн : Овој кружен секач е стабилен, не-лизгачки, анти-девијација, еднократно сечење со прецизен притисок гумен морон и издржлив за долгогодишна употреба. Белешка : Стаклениот бунгалов треба да се постави на подот (маса) наредени со хартија (мека крпа). Не ставајте тврди предмети под стаклото. Опис : Овој секач за стакло од круг е изработен од висококвалитетен гумен и алуминиумски материјал со позлатен бакар, еколошки, издржлив и здрав за употреба.

Condition:
100% New Brand
Color:
Shown as picture
Material:
Rubber and Aluminum
Total Length:
Approx. 30cm / 11.8inch
Suction Cup Dia.:
Approx. 5.5cm / 2.2inch
Lever Length:
Approx. 20cm / 7.9
Max. Circle Dia.:
Approx. 40cm / 15.7
Package Weight:
Approx. 130g
Package Included:
1 x Circle Glass Cutter :