Viagasafamido столпчиња за нокти, 100 парчиња 12мм разнобојни метални нокти на метални нокти на пирамида пирамида купола шила за асортиман комплет за кожа занаетчиски укра?
  • Неодамнешно

Viagasafamido столпчиња за нокти, 100 парчиња 12мм разнобојни метални нокти на метални нокти на пирамида пирамида купола шила за асортиман

DEN 133.28

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Шарени навртки - Случајни бои, повеќе бои, за да ги задоволите вашите потреби И, исто така, испративме кутија за да ги собереме ноктите и да не ги оставиме распрскувани. Квалитетен материјал - Изработено од не'рѓосувачки челик, кои не се лесни за добивање на 'рѓа. Безбеден и нетоксичен, отпорен на абење, отпорен на корозија, не лесно оштетен и може да се користи долго време. Вклучен производ - Пакетот вклучува 100 парчиња занитници, имате доволно количина за да ги направите вашите уникатни дизајни на облеката, чевлите, торбите и другите додатоци за да го покажете вашиот уникатен стил. Услуга по продажба - Ако наидете на проблеми со квалитетот во процесот на користење на производот, ве молиме контактирајте со нас навреме, ние ќе го решиме за вас. Опсегот на примена-може да се користи за вашата облека за палто за DIY, трикотажа , итн. И одлично за опрема за велосипедисти, ремени, кожни јакни и рачни ленти, јаки од кучиња, украси за велосипеди, итн. И, исто така, испративме кутија за да ги собереме ноктите и да не ги оставиме распрскувани. Квалитетен материјал - Изработено од не'рѓосувачки челик, кои не се лесни за добивање на 'рѓа. Безбеден и нетоксичен, отпорен на абење, отпорен на корозија, не лесно оштетен и може да се користи долго време.