FDIT 24 дупки Дрвена кожа држач за држачи за алатки штанд штанд за дупчење алатки за кожа Организатор за работа со правење алатки за пробивање Организатор за складира?
  • Неодамнешно

FDIT 24 дупки Дрвена кожа држач за држачи за алатки штанд штанд за дупчење алатки за кожа Организатор за работа со правење алатки

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мултифункционална дрвена решетка за складирање на кожни занаетчиски алатки и алатки за моделирање Мултифункционална дрвена решетка за складирање на кожни занаетчиски алатки и алатки за моделирање. Направете го полесно да ја чувате и пребарувате вистинската алатка, нудејќи ви многу погодност. Има многу дупки со различни големини за да смести најразлични предмети. Произведени со највисок квалитет на материјали, со голема сигурност и практичност. Позицијата на дупката на држачот на алатката е разумно дизајнирана и може да чува различни алатки. Мултифункционална дрвена решетка за складирање на кожни занаетчиски алатки и алатки за моделирање. Мултифункционална дрвена решетка за складирање на кожни занаетчиски алатки и алатки за моделирање. Направете го полесно да ја чувате и пребарувате вистинската алатка, нудејќи ви многу погодност. Има многу дупки со различни големини за да смести најразлични предмети.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Leather Tool Holder
Material:
Beech
Color:
As Pictures Shown
Size:
Approx.200x100x75mm/7.9x3.9x3.0in
Hole Diameter and Corresponding Number:
15mm/0.6in-16pcs:
22mm/0.9in-6pcs :
35mm/1.4in-2pcs:
Package List:
1 x Leather Tool Holder :