Викаски сеттер платно за декорација. ММ бои копче за завеси за завеси DIY дупка умираат чевли за чевли за рачно изработени кожни кожни работи за ремени за чевли, алат?
  • Неодамнешно

Викаски сеттер платно за декорација. ММ бои копче за завеси за завеси DIY дупка умираат чевли за чевли за рачно изработени кожни кожни работи

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Слабери за очи : Користете ја обезбедената алатка за удар за да ги пробиете дупките, а потоа притиснете ги мијалниците заедно со чекан Алатка за очни капаци : Панч на очите за платно, ова се најпопуларните комплети за алатки за удирање со дупки за обезбедување на мијалници за дупки. Алатки за работа со кожа : Материјалот го прави издржлив, дури и за употреба на тешки работи. Комплет за влечење на удар : мала тежина и преносна, лесна за носење и складирање. 1/4 ГРУМЕТ Комплет : Овие се најпознатите комплети за алатки за пробивање на дупки за обезбедување на мијалници за дупки. Слабери за очи : Користете ја обезбедената алатка за удар за да ги пробиете дупките, а потоа притиснете ги мијалниците заедно со чекан. Алатка за очни капаци : Панч на очите за платно, ова се најпопуларните комплети за алатки за удирање со дупки за обезбедување на мијалници за дупки. Алатки за работа со кожа : Материјалот го прави издржлив, дури и за употреба на тешки работи. Комплет за влечење на удар : мала тежина и преносна, лесна за носење и складирање. 1/4 ГРУМЕТ Комплет : Овие се најпознатите комплети за алатки за пробивање на дупки за обезбедување на мијалници за дупки. Список на пакети 1 X Карактеристики на алатката за удирање на очите на очите -Обола : Сребрен -Стилен удар, лесен за ракување и употреба.