Сет на алатки за резба од дрво, комплет за резба од тиква, комплет за резба од 12 парчиња дрво за DIY скулптура, столарски експерти и почетници, алатки за помош за блоко?
  • Неодамнешно

Сет на алатки за резба од дрво, комплет за резба од тиква, комплет за резба од 12 парчиња дрво за DIY скулптура, столарски експерти

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【12 во 1 алатки за резба】-Овој сет вклучува 3 гуми, 3 единечни шишиња од шишиња, 2 единечни длето на наклон, 1 единечна длето за кучиња-нозе, 1 V-партицирање, 1 шпир-стругалка и 1 тркалезна стругалка на носот, и Сите во случај на складирање 【Одличен квалитет-нашите врежани ножеви се изработени од квалитетен јаглероден челик и електролитичка обвивка, висока цврстина, висока отпорност на корозија, може да остане остар, а не виткање долго време за време на вашиот процес на резба. 【Исток за да се користи-дрвените рачки со ергономски дизајнирани, не само што можат да исполнуваат различни барања за професионална резба, туку и да управуваат со долги проекти удобно, моќен зафат. 【Широка употреба】-Искрено за обработка на дрво, резба и одлична за релјефни резби, 3Д резби, обрасци, белење, скулптури, па дури и тикви! Погодно е за меки шуми, овошје, тиква, сапуни, итн.