Enpoint Mini Tot Hotle лепак стапчиња, 72 парчиња црни топла лепак за лепила и 72 парчиња боја топла лепак за занаети, 7 mm x100mm сјај топло топење лепила за лепак Масовно лепило за ?
  • Неодамнешно

Enpoint Mini Tot Hotle лепак стапчиња, 72 парчиња црни топла лепак за лепила и 72 парчиња боја топла лепак за занаети, 7 mm x100mm сјај

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Најдобар избор】 Тотално 144 парчиња мини лепила за лепак, 72 парчиња од 12 бои и 72 парчиња црни лепила за лепак за топло топење за повеќето употреба на поправка Дијаметар од 7мм/0,27in и 100мм/3.93in топло лепак стапчиња одговараат за мини лепак g-u-n со мазна работа. 【Подобра силна вискозност】 обоени топла лепак стапчиња се направени од природна и без мирис смола Ева, силна вискозност, без мирис, силно лепило, анти-стареење, убави сјајни бои. 【Обоен топол лепак】 Силното лепило има совршено во сјајна боја што е направена од квалитетна и сигурна ЕВА. Добра флексибилност и сјај. Може да се користи на дрво, ткаенина, чувствувана, пластика, керамика и стакло. 【Лесно за употреба】 Едноставно вметнете го лепилото за лепак во лепак g-u-n, приклучете ја забавата за лепак, вклучете го и лепете. Тоа е идеален лепак за проекти за дома, канцеларии и училишта. Совршено лепило за вашите занаети и DIY проекти. Ве молиме, користете лепило за лепак со надзор на возрасни. 【Широки апликации】 Стапчињата за лепило за лепило за лепило се совршени за залепена хартија/пластика/дрво/стакло/ткаенина/метал итн., Како што се правење картички, запечатување на картон, убавина за телефонски куќи, Божиќни занаети, електронски уреди, училиште, домашни украси и DIY Уметнички занает.