Банибендс Ленти За Глава За Жени - Нелизгачки Прилагодливи Спортски Ленти За Глава-Совршена Лента За Глава За Активни Жени Останува На Место За Време На Тренингот, ?
  • Неодамнешно

Банибендс Ленти За Глава За Жени - Нелизгачки Прилагодливи Спортски Ленти За Глава-Совршена Лента За Глава За Активни Жени Останува

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СОВРШЕН ПОДАРОК ЗА ЖЕНИ : нашите популарни спортски ленти за глава што не се лизгаат прават одличен подарок за атлетски девојки и жени! Овие активни ленти за глава се направени за да ја задржат косата повлечена за време на тренинзи, кардио, велосипедизам, јога, трчање и повеќе! Спортист мора да има! ?‍?‍?‍?ПРИЛАГОДЛИВИ, РАЗНОВРСНИ и УДОБНИ : овие ленти за коса остануваат ставени, но без "главоболка на лентата за глава", што е толку вообичаено со другите дизајни на лентата за глава. Носете ја лентата за глава цел ден без непријатност. Најдоброто нешто во врска со прилагодливата лента за глава значи дека тие можат да ги соберат сите женки во вашето семејство. Споделете ја оваа разноврсна лента за глава со вашите девојки, ќерки, тинејџери и деца!. ?? АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЈА : Банибендс Е американска компанија во сопственост основана од жена, ветеран ОД САД. Нашите Производи Од Банибендс се направени со висококвалитетни материјали. Знајте дека поддржувате локална компанија кога купувате еден Од нашите Спортски Ленти Што Не Се Лизгаат. ?КЛИЕНТИТЕ САКААТ БАНИБЕНДИ : "сакам бани бендови! Ги користам со години за себе, и тие се навистина добро направени. Кадифето што не се лизга ги држи на место толку добро што не се мачам со други ленти за глава!. ?НАШЕТО ВЕТУВАЊЕ : знаеме дека ќе ви се допаднат Вашите Банибенди прилагодлива лента за глава, но ако поради некоја причина не сте 100% задоволни, кажете ни и ние ќе ви дадеме целосна наплата! Без проблеми, лесно враќање и размена.