Луроза Бисер Додатоци За Коса Накит Лента За Глава Бисерна Лента За Глава Барокна Бисерна Лента За Коса Невестинска Широка Коса Обрач Додатоци За Коса За Жени Дево?
  • Неодамнешно

Луроза Бисер Додатоци За Коса Накит Лента За Глава Бисерна Лента За Глава Барокна Бисерна Лента За Коса Невестинска Широка Коса Обрач

DEN 210.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Со многу нежни бисерни декори, лентата за глава ќе направи да изгледате поелегантно Бисерната лента за коса ќе создаде поубава фризура за специјални прилики или секојдневно носење. Со разумен дизајн и фина изработка, може да се користи долго време. Шик додаток за коса што одговара на вашите дневни облеки или обезбедува шармантен допир на облекувањето. Исклучителни и шик декори за коса, која е полна со едноставна убавина и мода. Опис Создадете поубав стил на коса за специјални прилики или секојдневно носење. Совршено погоден за жени, девојки и дами. Одличен занает, внимателно до секој детал за да му дадете шик изглед. Доволно удобно за носење и лесно за да ви помогне да направите моден изглед. Карактеристики-Материјал : Бисер.- Големина : 17х17см.- Бисерната лента за коса ќе создаде поубава фризура за специјални прилики или секојдневно носење.