ВУЛИЌИУКИУ Бохо Ленти За Глава Широк Јазол Лента За Коса Еластична Турбанска Лента За Глава Се Протега Пресврт Главата Обвива Крпа Јога Мода Додатоци За Коса За Же?
  • Неодамнешно

ВУЛИЌИУКИУ Бохо Ленти За Глава Широк Јазол Лента За Коса Еластична Турбанска Лента За Глава Се Протега Пресврт Главата Обвива Крпа Јога

DEN 1017.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

полиестер Материјал : Лентата за Глава е изработена од полиестер и спандекс, дише и апсорбира пот, мека на допир и блиску до кожата и полна со еластичност, погодна за повеќето луѓе и може да се користи за целосен ефект за време на вежби за чистење на лицето и шминка. Една Големина Одговара На Повеќето Жени : лентите за глава од бохо ткаенина се околу 9,45 инчи/24см*5,5 инчи/14см,пакување од 3 ленти за коса, можете да изберете различна лента за коса според различен стил на облекување, за да се сретнете со поубавиот. Дизајн : бохо широките ленти за глава можат целосно да ја покријат тенка коса и да ја држат косата подалеку од лицето. Лентата за коса со јазли може подобро да ја поправи косата и да ја направи лентата за коса не е лесно да падне. Нема потреба да се грижите за промената на стилот на косата со движењето. Прилики : турбански ленти за глава се вклопуваат за различни прилики, како што се запознавање, работа,пешачење ,јога,фудбал,Трчање,Патување ,Работа,Фитнес, кошарка, бејзбол, забава и секојдневна употреба.