тенгонг2021 Гроздобер Кристал Срце Чокер Ѓердан Сребрен Моден Кристален Ѓердан За Жени Девојки Најдобар Подарок Подароци За Роденден Божиќ Нова Година Денот На Вљу?
  • Неодамнешно

тенгонг2021 Гроздобер Кристал Срце Чокер Ѓердан Сребрен Моден Кристален Ѓердан За Жени Девојки Најдобар Подарок Подароци За Роденден

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Класичен и едноставен чокер за дизајн на срцеОвој ѓердан од чокер е изработен од висококвалитетна легура и светкав кристал. Чувајте ја бојата и не е лесно да исчезнат. Големина на синџирот : 45+6см Срце : 2*1,8 см Лесен, удобен и лесен за носење и полетување. За да избегнете оцрнување, ограничете ја изложеноста на вода, парфем или крем за тело.Овие накит се изработени од висококвалитетна легура. Нема лесно да се скрши или избледи. Најдобар подарок за мама, сопруга, девојка, најдобра пријателка, девојки, тинејџерки или специјално задоволство за себе, Како Подарок За Денот На Мајките, божиќен подарок, Подароци За Роденден, Подароци За Годишнина, Свадбени Подароци или Други Празнични Подароци.Совршен за секоја пригода : кул и убав, погоден за секојдневно носење, Божиќ, Валентин, Ноќта на Вештерките, совпаѓање со какви било уникатни облеки што ви се допаѓаат.