Хипоалергичен Нерѓосувачки Челик Женски Обетки, Сет За Мешавина За Обетки За Девојки, Мултисет За Слатки Женски Прстени за Уши, Дамски Модни Прстени за Уши, 30 Паров?
  • Неодамнешно

Хипоалергичен Нерѓосувачки Челик Женски Обетки, Сет За Мешавина За Обетки За Девојки, Мултисет За Слатки Женски Прстени за Уши, Дамски

DEN 505.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплет Обетки Со Обетки од 30 Пара-обетки од нерѓосувачки челик со една нарачка Постои одлична мешавина од обетки со обетки, срца, животни, месечина,ѕвезда, пеперутка, цвет, Геометриски Обетки со Завртки на лисја, итн. Овие обетки со рамни обетки. Мали Рамни задни Обетки Поставени, Заслужуваат Купување. Легура, нерѓосувачки, кристал, симулиран бисер. Изработени од хипоалергични материјали. 30 обетки за обетки за девојки чувствителни уши со столб од нерѓосувачки челик во живописни бои и повеќе стилови. Одличен мешан сет на обетки од не ' рѓосувачки обетки за девојки или жени. Одличен избор во моден накит за секоја пригода. Одличен подарок за свадби, родендени или секоја пригода. Пробајте го овој сет, нема да зажалите!.