Летни Стапала Мекост На Престојот На Велур - Суви Женски Влошки Со Целосна Должина-Велурот Од Микрофибер Ја Апсорбира Потта За Да Ги Одржува Стапалата Свежи - Лепли?
  • Неодамнешно

Летни Стапала Мекост На Престојот На Велур - Суви Женски Влошки Со Целосна Должина-Велурот Од Микрофибер Ја Апсорбира Потта За Да Ги Одржува Стапалата

DEN 1467.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МЕКОСТ НА ВЕЛУР ЛЕТНИ СТАПАЛА : чевли со Дно Од Велур во еден момент-само излупете и залепете! Оваа плишана влошка од велур од микрофибер е рај за секој отворен стил на чевли - дури и мазги, станови и пумпи Дајте му на секој чевел чувство на велур ѓон во еден момент!. ЗАПРЕТЕ ГИ ИСПОТЕНИТЕ СТАПАЛА : Летните Стапала ги прават отворените чевли и сандали веднаш удобни! За оние кои страдаат од хиперхидроза, овие облоги помагаат да се спречат испотените стапала сериозно да ги ограничат опциите за летни обувки со апсорпција на влага за да се промовира здрава средина на стапалата. УМЕРЕНА АПСОРПЦИЈА : мекост На велур абсорбента отворена облога за чевли е создадена за да одговори на потребите на оние што бараат решенија за летни обувки за испотени стапала. Со дебелина од само 1/8 инчи, удобните велур микро-влакна лесно ќе се вклопат во секој чевел. УНИКАТНА МЕШАВИНА НА ВЛАКНА : Велурот е микро-влакна; горниот слој на велурните стапала е составен од лабави, "бујни" влакна - исто како што сте навикнати да гледате и чувствувате на вистински велур.