FIX-A-FLAT S60420 Аеросол Поправка на рамни гуми за итни случаи и инфлатор, за стандардни гуми, еколошки формула, универзално вклопување за сите автомобили, 16 мл.
  • Неодамнешно

FIX-A-FLAT S60420 Аеросол Поправка на рамни гуми за итни случаи и инфлатор, за стандардни гуми, еколошки формула, универзално вклопување

DEN 1216.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Решение за поправка на рамни гуми за итни случаи, поврзете се, надувувајте се и одете! Најлесен и најбрз начин за привремено санирање на рамна гума во итни случаи Fix-A-Flat е дизајниран да ги запечати пункциите во гуми во гуми до 1/4 од инч во дијаметар за секунди и да обезбеди доволно инфлација за да го подигнете раб од земјата. Сега запечатува 33% поголеми пункции и им се верува 50 години. Становите се случуваат, затоа бидете подготвени со фикс-а-рамен, лесна за употреба, подобра алтернатива на резервната гума и совршена за итни случаи покрај патот. Оваа конзерва од 16 мл е совршен за стандардни гуми. Со својата еколошка формула, фиксот-а-рамен е безбеден за корисникот, гумата и околината. Старата пластична капа е фрлена и заменета со модерен врв на перформанси, правејќи го фиксирањето-а-рамен уште повеќе еколошки и полесен за употреба.