Механички моливи од Wakauto 5 парчиња гума за гума на гума, молив, притисок на гума, молив, гума за притисок на не'рѓосувачки челик, матични гуми, мерач на гума за гума, ме?
  • Неодамнешно

Механички моливи од Wakauto 5 парчиња гума за гума на гума, молив, притисок на гума, молив, гума за притисок на не'рѓосувачки

DEN 180.32

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесен за употреба, притиснете ја главата на пенкалото за притисок на гумите во воздушната млазница за да го измерите притисокот на гумите на гумите на автомобилот Лесен за употреба со автомобил, камиони, SUV, RVS, надвор од патни возила, мотоцикли и детски велосипеди. Алатката за притисок на притисок на гумите може скоро да се носи со вас и може да се постават алатките во торбата за алатки за возила. Пенкалото за притисок на гумите е направено од врвен материјал, исклучителна изработка и издржлива. Пакетот содржи 5 парчиња пенкала за притисок на гумите, количината е доволна за да ги задоволи вашите потреби за користење. Опис Дали барате професионален, достапен молив под притисок на гуми? Дали сте во потрага по цврста, алатка што може да направи повеќе работни места одеднаш? Ако да, не гледајте повеќе! Нашиот професионален молив под притисок на гумите мора да ви ги задоволи потребите.