Доверба занаетчија 4 инчен автомобил восок Апликаторски влошки за влошки за зафатни рачки 2 компјутери околу восочување на мека сунѓерска пена за брзо полирање и п?
  • Неодамнешно

Доверба занаетчија 4 инчен автомобил восок Апликаторски влошки за влошки за зафатни рачки 2 компјутери околу восочување на мека сунѓерска

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно е да се исчистат влошките за апликаторот за восок на автомобилот се лесни за чистење и може да се преиспитаат одново и одново за повеќекратни намени, со што се елиминира потребата за постојани набавки на производи за еднократна употреба Ергономски дизајн Ергономската рачка ги зафаќа влошките за восоци, цврсто се држи до сунѓер, не е лесно да се спушти за време на нормална употреба. Правејќи ја апликацијата побрза и полесна додека ги одржувате рацете чисти. Можете лесно да го замените сунѓер со отстранување на него од работ. Материјал со висок квалитет. Влошките на апликаторот се изработени од мек сунѓер, кои се издржливи, истегнати, компактни, лесни, абсорбента, се чувствуваат деликатни. Не е лесен за деформирање, лесно восочување и заштеда на труд за поголема област на апликација. Широко користете повеќенаменска алатка за брзо и безбедно восочување, полирање и комбинирање. Двојна употреба за автомобил и престој, како што се восочување на боја, чистење на стакло, одржување на ентериер, восочување на подот, итн. Лесно за чистење на влошките за апликатори во восок на автомобилот се лесни за чистење и може да се преработат одново и одново за повеќекратни намени, со што се елиминираат Потребата за постојани набавки на производи за еднократна употреба. Ергономски дизајн Ергономската рачка ги зафаќа влошките за восоци, цврсто се држи до сунѓер, не е лесно да се спушти за време на нормална употреба.