Solustre Mechanic Tools 6PCS Метал за прекинувач за капаци на капакот DIY DIY Алатки за отстранување Механичко влечење, прицврстување на тастатурата за влечење на тастатурата Мех?
  • Неодамнешно

Solustre Mechanic Tools 6PCS Метал за прекинувач за капаци на капакот DIY DIY Алатки за отстранување Механичко влечење, прицврстување

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Повлеч на прекинувач на тастатурата на тастатурата : Интегриран дизајн, рачка за анти-лизгање, светлина и удобна, издржлива за употреба Повлеч на тастатура за тастатура : Исто така, може да се користи како убави пинцети, убава алатка за рака за DIY за вас. Отстранувач на капачето на тастатурата : Компактен за повеќето тастатури. исто така и прилагодувач на тастатурата. Тоа ќе биде добар избор за вас. Полетувач на прекинувачот на клучот : Дизајн и реализација на влечење со двојно копче и влечење на оската. Повлеч на тастатурата : Може да ги изгубите тесните тастатури и да ги затегнете лабавите тастатури, да го зголемите услужниот век на вашите тастатури. Повлеч на прекинувач на тастатурата на тастатурата : Интегриран дизајн, рачка за анти-лизгање, светлина и удобна, издржлива за употреба. Повлеч на тастатура за тастатура : Исто така, може да се користи како убави пинцети, убава алатка за рака за DIY за вас. Отстранувач на капачето на тастатурата : Компактен за повеќето тастатури. исто така и прилагодувач на тастатурата. Тоа ќе биде добар избор за вас. Полетувач на прекинувачот на клучот : Дизајн и реализација на влечење со двојно копче и влечење на оската. Повлеч на тастатурата : Може да ги изгубите тесните тастатури и да ги затегнете лабавите тастатури, да го зголемите услужниот век на вашите тастатури. Пакетот вклучува 2 x Карактеристики на влечење на тастатурата- боја : како што е прикажано. - Може да ги изгубите тесните тастатури и да ги затегнете лабавите тастатури, да го зголемите услужниот век на вашите тастатури.