БЕСПОРТБЛ Кампување Додатоци Пренослив Стерео 20 парчиња Заклучување Карабинер Клип Надворешно Качување Карабинер За Пешачење Хамак Кампување Клучни Додатоци Ра?
  • Неодамнешно

БЕСПОРТБЛ Кампување Додатоци Пренослив Стерео 20 парчиња Заклучување Карабинер Клип Надворешно Качување Карабинер За Пешачење Хамак Кампување Клучни

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Со добар капацитет на тежина, погоден за шишиња со различни големини за, трчање, пешачење, пешачење или други активности на отворено. Не треба да држите чаша за пиење или вода со рацете. Произведени со супериорен материјал што не е чуден мирис. Се користи за безбедно поврзување на шишиња со вода со велосипеди, трактори, мотоцикли, ремени за училишни чанти итн. Опис Изработен од тврд материјал, многу тврд и издржлив. Мултифункционален дизајн, може да ги задоволи речиси сите ваши потреби за време на активност на отворено. Водоотпорен, отпорен на абење, со висока јачина и издржлив. Може да се закачи во ранец, прстен за клучеви, котел и се што ви треба и може да се користи за шатори, јажиња итн., стилски и практичен. Карактеристики-Боја : Случајна Боја-Материјал : Алуминиумска легура - Големина : 5. 19 инчи - Произведени со супериорен материјал што не е чуден мирис.