5-Спакувајте Органски Крпи За Подригнување За Момчиња И Девојчиња-Ултра Абсорбента Крпа За Подригнување, Облека За Подригнување, Новороденче Пешкир-Млеко Плукаат ?
  • Неодамнешно

5-Спакувајте Органски Крпи За Подригнување За Момчиња И Девојчиња-Ултра Абсорбента Крпа За Подригнување, Облека За Подригнување, Новороденче

DEN 351.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% памук 5-пакет Органски Подригнување Крпа Сет-Родителството е прекрасна авантура. Ние дизајниравме Кебаби Урбани Подригнувачки Крпи за да ви помогнеме вам и на вашето малечко да останете блиски, свежи и удобни и да уживате во повеќе моменти на поврзување. 3 Слоеви На Заштита-Нашите Урбани Крпи за Подригнување се совршени крпи за подригнување за бебиња; исполнет со квалитетно руно за оптимална апсорпција, одржувајќи ве свежи и суви. Горните и долните слоеви СЕ добиени-сертифициран органски памук (Сертифициран од CU 1042833). Сликата - 8 Целосна Покриеност На Рамената - Со Големина од 21 "х 10,5" , тие се доволно широки за да ги покријат рамената. Уникатниот дизајн слика-8 спречува лизгање на парталите за подригнување. Супер Мек И Кадифен-ние рачно го избравме најмекиот органски памук за нашите Крпи За Подригнување да се грижат дури и за најчувствителната кожа.