Dapple Бебе Бебе Шише сапун &засилувач; Сад Сапун Пополнување, Мирис Слободен, Растителни Сад Течност За Јадења &засилувач; Бебе Шишиња-Хипоалергичен Сапун, Течен Сапу?
  • Неодамнешно

Dapple Бебе Бебе Шише сапун &засилувач; Сад Сапун Пополнување, Мирис Слободен, Растителни Сад Течност За Јадења &засилувач; Бебе Шишиња-Хипоалергичен

DEN 339.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА и СПЕЦИЈАЛНО ФОРМУЛИРАНА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ОСТАТОЦИ од МЛЕКО и ФОРМУЛА : Специјално формулирана за чистење на остатоци од маснотии, протеини и јаглени хидрати, што најчесто се наоѓа во шишиња за бебиња со млеко и формула филм ПЛАКНЕЊА ЧИСТИ И НУДИ МОЌНО ЧИСТЕЊЕ НА РАСТИТЕЛНА ОСНОВА : Докажано е дека отстранува до 50% повеќе млечен филм и мирис од другите брендови* и плакнењата се чисти, така што не останува остаток на предметите за бебиња и деца. ВНИМАТЕЛНИ СОСТОЈКИ : тестирани педијатар и дерматолог, хипоалергични, растителни состојки и направени без груби хемикалии, парабени, сулфати, фталати, минерално масло, синтетички бои и мириси, хлор, алкохол, СЛС, СЛЕС, МЕА, ДЕА, ЧАЈ. ВЕРЗИИ БЕЗ МИРИС И МИРИС : Достапни во мириси без мирис, лаванда, диња од манго, цитрус и круша од јаболка. ПРАКТИЧЕН ФОРМАТ ЗА ПОЛНЕЊЕ : Достапен во торбичка за полнење, која е еколошка и изработена од помалку пластика од нашите стандардни шишиња.