Грејач за Шишиња, Брз Грејач За Шишиња За Бебиња За Мајчино Млеко и Формула, Со Тајмер и Точна Контрола на Температурата, Грејач За Млеко За Бебиња 7-во-1 Без Бпа Со Ди?
  • Неодамнешно

Грејач за Шишиња, Брз Грејач За Шишиња За Бебиња За Мајчино Млеко и Формула, Со Тајмер и Точна Контрола на Температурата, Грејач За Млеко За Бебиња

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Ултра Брзо Загревање На Шишето И формула За Брзо затоплување на мајчиното млеко И формулата од студ до удобна телесна температура за само 2,5-7 минути, брзо смирете го гладното бебе и повторно ставете насмевка на лицето на бебињата! Во комбинација со тајмер, поставување температура, функција на меморија и автоматско исклучување за да се олесни хранењето Тоа е спас за мама, и одличен избор како подарок за туширање за бебиња!. ●7-Во-1 Мултифункционален Потопол, Направете го сето тоа потопло, вклучително И Брзо Затоплување за 2,5-7 минути, 24-ЧАСОВЕН Термостат Систем за да го загреете мајчиното млеко, Нежно Одмрзнувајќи го замрзнатото мајчино млеко, Греење Храна, Шишиња За Длабоко Чистење и брадавици со Пареа, мемориска функција, тајмер и поставување температура. ●Зачувајте Ги Хранливите Материи Од Мајчиното Млеко ● грејачот за бебиња ларекс користи топла вода циркулира но не и топла пареа за нежно и рамномерно загревање на мајчиното млеко за удобно и природно искуство со хранење, без жариште, го задржува оригиналниот вкус и хранливите материи што се од витално значење за здрав развој на бебињата. ●Парење, 24-ЧАСОВЕН Термостат Систем ● потоплото создава 212 € пареа за длабоко чистење на шишето и брадавиците, обезбедувајќи хигиенски сад за мајчиното млеко.