Бегични Делови На Пумпата Компатибилни Со Спектри С2 С1 9 Плус Мотив Луна Амада МИЈА Пумпа За Гради, Вкл 15мм Прирабница Бела Вентил Цевки Заштитник За Повратен Прото?
  • Неодамнешно

Бегични Делови На Пумпата Компатибилни Со Спектри С2 С1 9 Плус Мотив Луна Амада МИЈА Пумпа За Гради, Вкл 15мм Прирабница Бела

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете На Вашите Нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање на превозот. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете На Вашите Нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање на превозот. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете На Вашите Нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање на превозот. Ако станува збор за двојна пумпа за гради, Треба да купите 2 парчиња,овој производ не е за секого. Содржи прирабници со широка уста од 1x15mm & 1x прирабнички капак 1xwhite Вентил 1xtubing 1xbackflow Заштитник за спектри s1 пумпа, s2 пумпа и 9 пумпа И Мотив Луна И Амада Мија. Погоден за мајка со дијаметар на брадавицата 12-14мм (мерено ПО сесија за пумпање). Погоден за замена на додатоци спектра с2. Ова е резервна прирабница направена од бегични компатибилни со други делови од пумпата спектра. компатибилен со s2/s1 / мотив луна/амеда мија делови/додатоци. има иста моќ на вшмукување како и оем деловите. Работи со спектри/Мотив Луна/Амеда миа широки шишиња за уста, ШИШИЊА АВЕНТ и Бегични шишиња со широка уста. Тие не се компатибилни со други широки шишиња за уста.