Kisangel 8 PCS медицинска сестра за медицински сестри *см од млеко подложни анти-пренапони апсорбирачки памучни подлога против памук за градење анти-лежишта што може да ?
  • Неодамнешно

Kisangel 8 PCS медицинска сестра за медицински сестри *см од млеко подложни анти-пренапони апсорбирачки памучни подлога против памук

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

памук Подлога за доење на дојка : Направено од природен обоен памук и полиестерска ткаенина материјал, дише и удобно. Подложни влошки за брадавица : направени од материјали и удобно за употреба. Перница на дојка : Дизајн за перење, безбеден и хигиенски, може да ги користи многу пати. Апсорбирајте ја матката на дојка : Да се ​​спречи истекување, забележување или натопени катастрофи при доењето. Влошни за градите што се перат : особено дизајнирани за бремени мајки до галактореја. Подлога за доење на дојка : Направено од природен обоен памук и полиестерска ткаенина материјал, дише и удобно. Подложни влошки за брадавица : направени од материјали и удобно за употреба. Перница на дојка : Дизајн за перење, безбеден и хигиенски, може да ги користи многу пати. Апсорбирајте ја матката на дојка : Да се ​​спречи истекување, забележување или натопени катастрофи при доењето. Влошни за градите што се перат : особено дизајнирани за бремени мајки до галактореја. Пакетот вклучува 8 x карактеристики на влошки за анти-галактореја-дизајн што може да се перат, безбеден и хигиенски, може да ги користи за многу пати анти-лежиште подлога. - Материјал : Природна подлога за перење памук. - За сопруги, бремени мајки и луѓе кои имаат потреба од млеко.