Кисангел 4 парчиња Абсорбента За Хранење Со Памучна Подлога Против Прелевање *цм Нега за Доење Што Може Да Се Пере Млеко Доење Влошки За Повеќекратна Употреба За Ед?
  • Неодамнешно

Кисангел 4 парчиња Абсорбента За Хранење Со Памучна Подлога Против Прелевање *цм Нега за Доење Што Може Да Се Пере Млеко Доење Влошки

DEN 179.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

памук ВЛОШКИ ЗА НЕГА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА 4 4 парчиња влошки за нега, доволно количество за да ги задоволат вашите потреби. БАМБУС СТАРЕЧКИ ВЛОШКИ за жени, бремени мајки и луѓе кои имаат потреба. ВЛОШКИ ЗА БРАДАВИЦИ за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА густо заклучување на конецот, не е лесно да се исклучи по повеќекратно чистење. ВЛОШКИ за НЕГА за ЕДНОКРАТНА употреба Изработени од природен обоен памук и материјал од полиестерска ткаенина, дише и удобно. ПЕРНИЦАТА за ГРАДИ користи Абсорбента, дише, мека и удобна, безбедна за употреба. Пакетот Вклучува 4 х Анти-галактореа влошки Карактеристики-Материјал : природни обоени памучни влошки за градник за нега. - Дизајнот што може да се пере, безбеден и хигиенски, може да ги користи многу пати влошки за брадавици за доење. - за сопруги, бремени мајки и луѓе на кои им требаат влошки за гради за еднократна употреба. - Големина : Околу 11, 00Х11, 00Х0, 50см/4, 32Х4, 32Х0, 20инч бамбус влошки за нега. - Изработени од материјали и удобни за употреба контурирана подлога за гради. - За да се спречи истекување, дамки или натопување-преку катастрофи при Доење На Градите.