Бебе Млеко Во Прав Формула Диспензерот, Редење Формула Диспензерот Контејнер Микси Шише За Патување, Држач За Формула Со Голем Капацитет И Складирање Закуски, Не-И?
  • Неодамнешно

Бебе Млеко Во Прав Формула Диспензерот, Редење Формула Диспензерот Контејнер Микси Шише За Патување, Држач За Формула Со Голем

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● УДОБЕН ЗА НОСЕЊЕ : симпатична кутија за млеко за бебиња од слон, дизајн на цртани филмови на главата, лесен за носење, погоден е за мајки и бебиња да излегуваат и да играат € ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : Секој слој е 3oz (80g), може да се користи за правење млеко од 260ml. Постојат 3 независни единечни слоеви, сите 3 контејнери доаѓаат со сигурни капаци. Еден слој е доволен за бебето да има еден оброк. Тоа може да се хранат 3 пати. ● ЗАПЕЧАТЕНА НИШКА : контејнерите За Млеко во прав се запечатени навои, без прашок за истекување(не може да се загрее. Складирање на течности не се препорачува). Отворете го белиот капак, истурете млеко во прав или закуски. Отворете го горниот капак кога се користи. Калибарот во форма на инка е погоден за сите шишиња со млеко во прав. € ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : кутијата за формула за бебиња има мазна површина и заоблени агли, што нема да ја повреди кожата на бебето.