Кисангел Мали Шолји За Голтки 3 парчиња Студентски Пијалок За Пиење Детска Кригла Преносливо Патување Летни Деца Симпатична Кит Слама Зелени Чаши За Мали Деца Со С?
  • Неодамнешно

Кисангел Мали Шолји За Голтки 3 парчиња Студентски Пијалок За Пиење Детска Кригла Преносливо Патување Летни Деца Симпатична Кит Слама

DEN 348.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СТУДЕНТСКИ БОКАЛсламата е направена од и флексибилна, што е безбеден материјал за пиење на децата ШИШЕ ЗА ПИЕЊЕ ДЕЦА го користи детското шише со вода со слама што е совршено за училиште, кампување, спорт, излети, во автомобил, покрај креветот и многу повеќе. ЧАШИ ЗА БЕБИЊА со сламаИзработени од материјал за храна за деца деликатни усти, издржливи и отпорни на капки, нема потреба да се грижите за кршењата. БОКАЛОТ за МАЛИ деца користи Совршена чаша за учење за мали деца, и може да се користи како бокал или како чаша за вода, што е многу погодно. БЕБЕ ФИДЕР ШИШЕОваа супер слама го олеснува пиењето и е нежна за непцата за деца. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на чашата за прскање за бебиња-Изработен од врвен материјал, тој е издржлив и практичен во употреба. - Оваа супер слама го олеснува пиењето и е нежна за непцата на децата. - Материјал : Тритан-Има капак отпорен на истекување, децата можат лесно да пијат без да се гушат. - Големина : 15, 00Х6, 00Х6, 00см/5, 89Х2, 36Х2, 36ин. - Детското шише со слама кое е совршено за училиште, кампување, спорт, излети, во автомобил, покрај креветот и многу повеќе.