Комплет За Подароци Од Виножито Зелен-Комплет За Садови За Бебиња + Сет За Бебешки Чинии + Избрани Лажици За Бебиња. Бебе Регистар, Дома во Собата &засилувач; Повеќе. ?
  • Неодамнешно

Комплет За Подароци Од Виножито Зелен-Комплет За Садови За Бебиња + Сет За Бебешки Чинии + Избрани Лажици За Бебиња. Бебе Регистар,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЛАЖИЦА ЗА ОБУКА-совршена лажица за обука за деца кои имаат моторни вештини за да почнат да држат и користат лажица Одлично оди со својот соодветен престој ставете чинии за бебиња и поделени чинии за бебиња. Одлично за носење во ресторани!. ERGОНОМСКИ-designономскиот дизајн се одликува со цврст, армиран врат со кој бебето лесно се справува. Лажиците имаат поголема глава и пократка рачка што е идеална за употреба кај бебињата. МЕКА силиконска-бебешка лажица е изработена од органски силикон за храна без бпа и бпа за да биде мека на нежни усти и доволно долга за лесен дофат за мама. СВЕТЛИ БОИ-Весели бои за да го задржите вниманието на вашето бебе на лажиците додека јадете. Одлична лажица за обука толку забавно вашето бебе ќе сака да го нахрани. БЕЗБЕДНИ МАТЕРИЈАЛИ-Аванши користи висококвалитетни одржливи материјали кои ќе ви помогнат безбедно да го нахраните вашето дете.