Диловели Чаши За Ужина За Мали Деца, Контејнери За Закуски За Бебиња, Силиконски Чаши За Ужина За Мали Деца Без Истурање, Фаќач На Храна со Капак &засилувач; Рачка сл?
  • Неодамнешно

Диловели Чаши За Ужина За Мали Деца, Контејнери За Закуски За Бебиња, Силиконски Чаши За Ужина За Мали Деца Без Истурање, Фаќач На

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БЕЗБЕДНО ЗА БЕБЕ : Чашите за ужина За бебиња Се направени од силикон за храна, без БПА, БПС, ПВЦ, олово и фталати Овој детски контејнер за закуски темелно тестиран од лабораторија од трета страна. Безбедно бебе од суштинско значење за самохранење. ДИЗАЈНИРАНИ ЗА БЕБИЊА : Нашите чаши за закуски без истурање за мали деца имаат меки клапи што овозможуваат да стигне малата рака додека спречуваат незгодно истурање. Мазните рабови и мекиот силикон на овој држач за закуска се удвојуваат и како бебешки заби. ПОГОДНОСТ ЗА УПОТРЕБА : капакот отпорен на прашина ја чува храната во фаќачот за закуски додека спречува да влезат несакани работи. Цврстиот и цврст капак спречува прашина, нечистотија, песок или трева да влезат во чашата. Чашите за закуски отпорни на истурање за мали деца се совршени за патувања или надворешна употреба. ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ : чиниите за ужина за мали деца лесно се чистат рачно или машина за миење садови.