Бебе Хранење Шише Потопло, СТП Млеко Шише Потопло Кука И Јамка Прилагодливи Следење Во Реално Време За Патување
  • Неодамнешно

Бебе Хранење Шише Потопло, СТП Млеко Шише Потопло Кука И Јамка Прилагодливи Следење Во Реално Време За Патување

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Премиум Материјал : Изработена од врвни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и СТП, термичката кеса за шишиња со млеко е издржлива, сигурна, практична и има долг работен век Употреба : ставете ја ладната вода во шишето со млеко, а потоа ставете го шишето со млеко во млекото потопло, а потоа користете ГО УСБ-полнењето на шишето со млеко потопло. Чувајте : кога се загрева до 42 степени целзиусови, постојаната температура светнува и останува на таа температура. Со точна контрола на температурата и следење во реално време, термичкото шише е изработено од повеќе материјали за зачувување на топлина, заштеда на енергија и издржлив. Кука и Јамка : со кука и јамка, торбата за затоплување на шишето за бебиња може да се прилагоди, повеќе одговара за различни дијаметри на шишиња и типови шишиња. Повеќеслојна : главата За контрола на температурата На Пружината може точно да ја измери температурата, термичката кеса за шише со вода што се полни може да ги задржи млекото и водата на околу 42 степени целзиусови. Премиум Материјал : Изработена од врвни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и СТП, термичката кеса за шишиња со млеко е издржлива, сигурна, практична и има долг работен век. Употреба : ставете ја ладната вода во шишето со млеко, а потоа ставете го шишето со млеко во млекото потопло, а потоа користете ГО УСБ-полнењето на шишето со млеко потопло. Чувајте : кога се загрева до 42 степени целзиусови, постојаната температура светнува и останува на таа температура. Со точна контрола на температурата и следење во реално време, термичкото шише е изработено од повеќе материјали за зачувување на топлина, заштеда на енергија и издржлив. Кука и Јамка : со кука и јамка, торбата за затоплување на шишето за бебиња може да се прилагоди, повеќе одговара за различни дијаметри на шишиња и типови шишиња. Повеќеслојна : главата За контрола на температурата На Пружината може точно да ја измери температурата, термичката кеса за шише со вода што се полни може да ги задржи млекото и водата на околу 42 степени целзиусови.

Item Type:
Milk Bottle Thermal Bag
Material:
ABS, PU
Weight:
293g/10.34oz
Color:
AS Shown
Voltage:
7.4V
Current:
2A
Power:
18W
Battery:
3000mah x 2P Lithium Polymer Battery(Included)
Range:
37 Degree Centigrade, 40 Degree Centigrade, 42 Degree Centigrade, 45 Degree Centigrade, 50 Degree Centigrade, 55 Degree Centigrade
Package List:
1 x Milk Bottle Thermal Bag  :
1 x Use Manual  :
1 x USB Power Cable  :
Please make sure that the bottom of the bottle is tightly attached to the temperature controller head with spring on the base, otherwise the temperature controller will not be able to measure, resulting in too high temperature. Please make sure that the temperature is appropriate before feeding. :