Игри На Среќа Глувчето Влошки Секси Аниме Девојка Игри На Среќа Глувчето Рампа РГБ Нула Две Аниме Девојки Голем Глувчето Рампа Гејмер Компјутер Глувчето Подлога П?
  • Неодамнешно

Игри На Среќа Глувчето Влошки Секси Аниме Девојка Игри На Среќа Глувчето Рампа РГБ Нула Две Аниме Девојки Голем Глувчето Рампа

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⌨14 RGB Режими На Светло : ОВАА LED Подлога за глувче има 14 режими на осветлување 7 режими на статичко светло, наизменичен Бран, синхронизирачки Бран, наизменичен блиц, наизменично црвено менување, исклучени светла, синхронизирање на дишењето, Наизменично дишење. Светлината е светла, но не го спречува гледањето на мониторот. Функцијата за меморија за напојување се сеќава на последниот избор на режим. ⌨Глувчето Рампа Кул : овој гејмерски глувчето рампа не само убава, удобно и имаат шема ви се допаѓа и кул светлина, Подобрување на ефикасноста на вашите игри и работа. Ова ќе биде навистина кул прилог на секој игри и работа станица. ⌨Нелизгање (2)Висока компатибилност - без РАЗЛИКА НА КОМПЈУТЕР, лаптоп или десктоп, може да се користи за; сите системи се компатибилни;(3)Приклучок (4)Функција За Автоматска Меморија - Автоматски одржувајте го режимот за последен пат светло, така што не треба да се поставувате секој пат кога ќе го стартувате, вратете се во последното време на борба.