Слушалки за Игри Во Уво, Слушалки за Стерео Уши Со Жица од 3,5 мм За Мобилни Игри, Мобилни Слушалки Со Микрофон, Погодни За Нинтендо Прекинувач, Xbox One, ЗА PS4, Pro, КОМПЈУТЕ?
  • Неодамнешно

Слушалки за Игри Во Уво, Слушалки за Стерео Уши Со Жица од 3,5 мм За Мобилни Игри, Мобилни Слушалки Со Микрофон, Погодни За Нинтендо Прекинувач,

DEN 785.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одлични перформанси за време на повик : празнина од алуминиумска легура, вграден модул за микрофон за намалување на бучавата и дупка за апсорпција на звук може значително да ја намали бучавата, да ја подобри чистотата на звукот и да работи добро на повикот може да се користи и во игри за јасно идентификување на позицијата на противниците Контролата на вграденото копче е дизајнирана за ваша погодност. Ако сакате да играте игри и да снимате песни, тоа е вашиот најдобар избор. Микрофон со двојна контрола : со помош на прилагодлив микрофон од 11 см, слушалките можат да соберат звук од 360°. Контролираниот микрофон може да ве направи попогодни за време на играта. Висококвалитетни звучници од 10мм-звучници од 10мм можат да произведат јасни високи тонови и моќен бас. Универзална Компатибилност-Дизајниран специјално За Нинтендо Прекинувач и мобилни игри.