Анивија Жични Слушалки, Слушалки од 3,5 мм Со Микрофон, Слушалки За Бакарно Јадро Што Изолираат Бучава, Силиконски Ушни Мафови, Крилја На Уво Во Форма На Лак Tipsономск?
  • Неодамнешно

Анивија Жични Слушалки, Слушалки од 3,5 мм Со Микрофон, Слушалки За Бакарно Јадро Што Изолираат Бучава, Силиконски Ушни Мафови, Крилја

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Жични слушалки за слушалки за уши совршени за слушање музика Мекиот силиконски материјал го прави поудобен за носење. Тежината од 0,5 мл, дури и ако играте игри долго време, тоа нема да ги направи ушите непријатно. Earономска Удобност-Вклопете Ја Слушалката : Слушалка за Дизајн На Косо вметнување, Таа е лесна и удобна. Овие слушалки подобро се вклопуваат со кохлеата, во голема мера ја подобруваат цврстината со вашите уши. Направете го тоа не е лесно да падне кога работи или САЛАТА. Мултифункционална контрола на жицата со Висококвалитетен звучник од бакарно јадро, поддржува пауза со еден клуч и прилагодување на јачината на звукот. Вградениот микрофон јасно зема. Направете да уживате во музика или игри со повеќе тродимензионален звучен ефект и појасен квалитет на звукот. Тоа е најдобриот избор за гејмер и спортер. Жичените Слушалки СО врежана жица TPE2, 5 се посилни и потрајни. Вкупната должина на кабелот за слушалки е 3,8 инчи, главната линија е 2,5 инчи, а опашката е 1,3 инчи.